over

Studio oo is een ontwerpstudio (in wording), toegespitst op het ontwerp en de vervaardiging van ruimtelijke objecten in diverse materialen.

studio oo houdt ervan stil te staan bij het waarom van gedrag en keuzes en blinkt uit in creëren, vormgeven, vastleggen en uitwerken van concepten tot producten. Werkend met een nieuwsgierige en experimentele houding, altijd benieuwd naar het onbekende slaan we regelmatig af waar anderen rechtdoor zouden gaan.

De liefde voor creëren blijft ontpoppen en de ode aan de imperfectie wordt steeds groter. Gedurende de ontwikkeling van studio oo wordt duidelijk dat schoonheid niet zit in het perfecte, juist in de imperfectie, in de hapering, het onbedoelde kloddertje en het onverwachte dat toch gebeurde.

Dit vertalen naar concept, beeld en 3D-vorm is wat studio oo graag doet. Er lopen op dit moment diverse projecten naast elkaar waarin het onderzoeken van de toepassing van het materiaal centraal staat. Zo is het onderzoeken van 3D printen van porselein en die beperkingen die daar nu nog in gelden een interessant leerproces.

De toepassingen van porselein, papier, plezier en textiel zijn wel een beetje de rode draad anno 2020.

studio oo wordt blij van mooie dingen, vrijheid, avontuur en wenst dat de wereld meer geniet!